U zult moeten kijken naar deze beroemde delict tweemaal. Wanneer u waarom zien, is het de moeite waard.

Marc Hermann (zijn site) is een fotograaf en historicus, die een zeer interessante hobby heeft. Hij houdt van pull historische misdaad scène foto's uit het archief van de New York Daily News en mix ze vandaag met foto's van de dezelfde locaties van de New York City. Vintage New York combineren met de moderne. Zijn project is bedoeld als een eerbetoon aan New Yorkers - aan beide zijden van de camera lens - die zijn voorgegaan, en als een venster in het verleden voor degenen die het op prijs stellen. Gruwelijke geweld is natuurlijk een onmiskenbaar onderdeel van New York's geschiedenis, dus sommige van de foto's enigszins volwassen in de natuur zijn.

Brooklyn - 1 juli 1928. Oorspronkelijke fotograaf onbekend. Frankie Yale, een gangster die bekend staat als de 'Al Capone Brooklyn,"lostout aan rivalen zoals hij reed een Lincoln coupe door de straten van Borough Park. LN wat wordt verondersteld te zijn de eerste New York menigte hit thatemployed Thompson sub machine geweren, die hij verloor de controle over zijn auto en sloeg in de voorste stoop van een huis op 44th Street. Het blok isquiet vandaag, maar het gebouw staat er nog steeds - evenals de boom aan de rechterkant de enige levende getuigen van de chaos van een verleden tijd.

var googletag = googletag || {}; googletag.cmd = googletag.cmd || [];

googletag.cmd.push(function() {googletag.defineSlot ('/ 37886402/VN_PG_DCBM_BTF', [1, 1], 'VN_PG_DCBM_BTF').addService(googletag.pubads()) .setTargeting ("NOVA_TS", "TS20_D"); googletag.enableServices(); googletag.display('VN_PG_DCBM_BTF');});

[/ Caption]

Brooklyn - 1 juli 1928.  origineel fotograaf onbekend. Frankie Yale, een gangster die bekend staat als de 'Al Capone Brooklyn,"lostout aan rivalen zoals hij reed een Lincoln coupe door de straten van Borough Park. LN wat wordt verondersteld te zijn geweest van de ï¬rst New York menigte hit thatemployed Thompson sub machine geweren, die hij verloor de controle over zijn auto en sloeg in de voorste stoop van een huis op 44th Street. Het blok is rustig vandaag, maar het gebouw staat nog steeds - evenals de boom aan de rechterkant de enige levende getuigen van de chaos van een verleden tijd.

Hicks St. & Top St., Brooklyn - 11 januari 1951. Originele foto door Paul Bernius. De klokken in de kerktoren klonk zelfs als vlammen de kerk van de heilige harten van Jezus en Maria een kille middag verbruikt. De 90-jarige landmark praktisch door de vijf-alarm-blaze werd verwoest, maar werd herbouwd en nog steeds staat vandaag.

[/ Caption]

Brooklyn - 28 juli 1957. Â originele foto door Paul bernius. Een onlangs vrijgegeven gevangene van de Brooklyn huis van detentie was vergeten sommige kleding, dus de hand liggende oplossing was om te stelen van een auto met twee vrienden te gaan halen. Zij komen niet ver, echter komt naar een verpletterende stop tegen een lichte stok bij Classon Ave. & Pacific St. De auto Bodyshop zichtbaar op de achtergrond is nog steeds in het bedrijfsleven, maar aan de overkant verhuisd.

[/ Caption]

66 Hof St., Brooklyn - 31 januari 1961. Â originele foto door Ed Peters. Een lekkende gasleiding was de oorzaak van een enorme explosie in deze Downtown Brooklyn kantoorgebouw die verbrijzeld storefronts en 28 gewonden. Het robuuste gebouw van 30 verdiepingen tellende overleefd zonder enige blijvende littekens van dit incident.

var OX_ads = OX_ads || []; OX_ads.push ({ID_sleuf: "537251602_577ba46b28423", auid: "537251602"});

[/ Caption]

497 Dean St., Brooklyn - 19 maart 1942. Originele foto door Charles Payne. Een blauw-sterren banner Edna Egbert trots getoond in haar raam, ter ere van haar Sona wordt in de service. Echter, na het niet horen van hem sinds zijn aanmelding, werd ze radeloos en klom uit op haar richel. Cops Ed Murphy en George Munday afgeleid haar dus ze kon worden geduwd in een sociaal vangnet, de voorloper van de hedendaagse standaard airbags. Een favonte van vele stafleden van de Daily News, deze foto is also bekend dat de huidige bewoners van het gebouw.

31 grand St., Brooklyn - februari 16,1946. Originele foto door Paul Bernius. Brandweerlieden vocht een gloed op Grand St. en Kent Ave. in Williamsburg van de straat evenals aangrenzende daken. De tol genomen op dit gebouw is duidelijk vandaag - en is nu slechts twee verdiepingen hoog.

[/ Caption]

Park rij, Manhattan - 22 juli 1943. Oorspronkelijke fotograaf onbekend. Een M-7 priester, een zelfrijdende 105 mm kanon, rolt Park rij voor stadhuis weg omhoog naar de vijfde Ave. bibliotheek, waar het werd geplaatst in display als deel van een oorlog obligaties station.

7e Ave, 8. Sterling Pl, Brooklyn - 17 December 1960. Originele foto door Leonard Detnck. Een dag na wat, op het moment, de ergste disaster van de luchtvaart in de VS, wrak van United Airlines ï¬ was ' vlucht 826 ï¬lls het snijpunt van Sterling Pl. & 7e Ave. in Park Slope. 134 mensen werden gedood na de jet-collided met een kleinere TWA-vliegtuig over Staten Island, het doden van iedereen aan boord van zowel de vliegtuigen en de mensen op de grond in Brooklyn. Veel van de gebouwen, including de pijler van de brand kerk, werden vernietigd onherstelbaar terwijl anderen nog steeds staan. Veteraan cops en ï¬reï¬ghters nog steeds spreken van dit incident als een van de onvergetelijke Mosta- en tragische-van hun carrière.

[/ Caption]

Porter Ave. & Harrison Pl., Brooklyn - 4 April 1959. originele foto door Dan Sforza. Een auto-ongeluk resulteerde in de dood van Martha Cartagena, 3, die reed haar driewieler tegenover haar huis op Porter Ave. is haar oudere zus, Sonia, troostte door Rev. Eugene Emy. De scène is veranderd opmerkelijk weinig in vijf decennia, de stenen van het gebouw aan de rechterkant weergegeven: de littekens van impact.

Prospect Park West & 15e St., Brooklyn - 30 juli 1959. Originele foto door Owen Milmoe. Politieagenten bewaken Detective Michael Dwyer, een veteraan van de ploeg van Wall Street, die zelfmoord pleegde in de buurt van de ingang aan Prospect Park. veel mensen waren uit voor een wandeling zondag in de rustige wijk toen de tragedie plaatsvond.

[/ Caption]

475 1/2 hicks St., Brooklyn - 31 januari 1957. Oorspronkelijke fotograaf onbekend. "Black Hawk" gangster Salvatore (Sammy) Santoro ontmoette zijn einde in de vestibule van dit gebouw. Hij werd vier keer schot in het hoofd, en het moordwapen links op de scène. Zodra een deel van de krachtige motor, dat de longshoremen van de Brooklyn waterkant was, zei Santoro de broer dat hij onlangs een dierenwinkel had gelopen.

var OX_ads = OX_ads || []; OX_ads.push ({ID_sleuf: "537251604_577ba46b284c8", auid: "537251604"});

[/ Caption]

Fulton Vismarkt, Manhattan - 26 februari 1961. Originele foto door Jerry Kinstler. 34 jaar voordat nieuws fotografen geconvergeerd nogmaals op de South Street Seaport, een andere ï¬re schade aan het oudere gedeelte van de Fulton vismarkt aan de westkant van Zuid-St. Deze twee-alarmer stuurde luitenant ï¬re naar Thea ziekenhuis behandeld worden voor het inademen van rook. Deze gebouwen staan nog steeds, in verschillende staten van bezetting, en minus een paar ï¬' schuifvloertrailers hier en daar.

[/ Caption]

East River & Jackson St, Manhattan - 16 maart 19591. Originele foto door Judd Mehlman. Pablo Melendez en Arcadia Santos ontmoette op een dans op Thea nacht van 15 maart 1959, waarna Melendez aangeboden te nemen zijn dateren, wiens naam hij naar verluidt niet wist, waar ze in Brooklyn woonde. Shea zou het nooit thuis maken. Na het stoppen aan de voet van de St. Jackson voor een paar minuten, Melendez verloor de controle over de auto en dook in de East River. Hea beheerd te zwemmen naar veiligheid; de 20-jarige Santos niet. De Con Edison plant kan worden gezien over de rivier met meer schoorstenen dan remain vandaag.

137 Wooster St., Manhattan - 16 februari. 1958. originele foto door Charles Payne. Een enorme ï¬re in de Elkins papier & bindgaren Co. op Wooster St. beweerde Thea leven van twee ï¬reï¬ghters en vier leden van de New York Fire Patrol. Het gebouw was een totaal verlies, en werd gesloopt kort nadat de laatste van de slachtoffers bodies werd teruggevonden. Acht jaar later, zou het bloedbad worden overschaduwd door een ï¬re op de 23e St. waarbij 12 ï¬reï¬ghters werden gedood, waardoor de tragedie op Wooster St. aan fade in een verre herinnering.

[/ Caption]

992 zuidelijke Blvd., Bronx - 25 September 1961. Originele foto door Alan Aaronson. Josephine Dexidor houdt James Linares, die net door her jaloerse vriendje op de trappen van dit appartementencomplex van de Bronx geschoten was. Nieuws fotograaf Al Aaronson was waarschijnlijk getipt door een agent over de scène spelen out in het gebouw, door een lange gang en om de hoek van de voordeur van het gebouw. Men zou kunnen denken Dexidor de reactie direct na de ï¬'ashun ging, en een snelle exit door de lensman nodig zou zijn geweest. Een deuropening op de overloop is gecoverd, aangezien de originele foto is gemaakt.

Bron: marchermann.com

Marc's ongelooflijke werk delen met anderen. U kunt hem ook volgen op Twitter.

Gerelateerde Artikelen

U zult willen kijken naar deze Video 'Til het einde, je zult zo Hard te lachen

Elke kat eigenaar is vertrouwd met hoe hun katachtige vriend in predator modus gaat wanneer ze ter plaatse een bug. Als ze in deze berserker-achtige rage, is het vrij komisch om te zien hoe onze metgezellen kunnen bereiken hoge plaatsen waar bugs kunnen v...

Kijken naar deze TV signalen sterven Is als een glimp van het einde van de wereld

[youtube]jJaft0a5VXc[/youtube] Gisteren, Sydney Australia beval afscheid van analoge TV-signalen, en een einde te maken aan de oude-school via de ether uitzendingen over de stad. En terwijl dat niet van invloed op kabel gebruikers (of iemand buiten Sydney...

Kijken naar deze knuffel zeeleeuwen op een strandstoel Is bezig met het maken van uw dag

Professionele wildlife fotograaf Clark was beetje in de Galápagos eilanden toen hij ontmoette een groep zeeleeuwen die betrokken zijn bij sommige serieus schattig gedrag. De zeeleeuwen waren genieten van een luie namiddag door liggen op een paar strandsto...

Kijken naar deze Pup proberen terug te krijgen zijn bal onder het zwembad Net Is de beste

We hebben allemaal gehoord verhalen over het lopen op water, maar deze kleine Yorkshire Terriër de uitlevering van de prestatie is erg schattig. Wanneer zijn bal onder het zwembad verrekening gevangen krijgt, gebruikt hij sommige vrij verfijnde vaardighed...

Politie stopte deze familie op hun weg naar School--zal je huilen wanneer u waarom zien

Verlies van een geliefde is tragisch voor elke familie, maar het is vooral moeilijk voor degenen die hun geliefde familielid te vroeg genomen hadden. Dit was het geval voor de familie Murphy. Toen officier Travis Murphy werd gedood in de lijn van het rech...

Kijken naar deze persoon proberen te Parallel Park Is een nachtmerrie. Neem hun licentie.

Kijken naar deze video zal onmiddellijk twee vragen om op te letten: "Hoe is deze persoon een licentie bestuurder geworden?" en "Echt?" (in herhaald). In deze ellendige automobilist verdediging, parallelle parkeren is veel moeilijker d...

Sinds het kijken naar deze belachelijke Video, kan niet ik stoppen met kijken achter Me

Bewijzen eens te meer dat slangen door de duivel hier werden gestuurd om te vormen van een nieuwe hel op onze planeet, toont deze video een slang sluipen up op een man als de kwade meesterbrein is. Kijk als de sprongen van de vervloekte schepsel met lust...

Kijken naar deze mensen beschrijven wat liefde Is zal uw geloof In de mensheid herstellen

Wat betekent liefde betekenen voor u? Dat is de vraag interviewers gevraagd van een grote groep mensen, variërend van leeftijden 1 tot 100. Hoe ze beantwoord - en nog belangrijker, hoe ze zich voelden over de vraag - alles wat u over het concept van de li...

"Jersey Shore": zou je je kinderen laten kijken naar deze Show?

Een collectieve gekreun zal worden uitgevoerd via de kust stad van Seaside Heights, NJ, vanavond als mensen rond het land tune in voor de première van seizoen 2 van MTV's enorme show "Jersey Shore." De show, die met de bekende cast begint (met i...

Kijken naar deze video's kan maken u voelen zo goed als doen Drugs

Als je het hebt ervaren, weet je wat ik bedoel, hoewel u misschien niet de naam voor het geweten hebben. Het is wanneer een geluid wordt gegenereerd een fysiologische reactie van uw lichaam - misschien een lichte tinteling die begint op de achterkant van...

Kijken naar deze Mini varken Get A buik wrijven Is gewoon geweldig

Ik weet niet als mens de vreugde die een hond, een kat of zelfs een mini varken ervaringen wanneer ze hun buiken wreef... maar ik wou dat we konden ooit zullen begrijpen. Ik heb er mijn buik wrijf mensen en het hoeft niet hetzelfde effect--het bracht me w...

Ik heb liever kijken naar deze zwaar onduidelijke versies van Amerikaanse geschiedenis

[youtube]oVP26Ii9eys[/youtube] Drunk History is in vele opzichten de beste show op de televisie op dit moment. U krijgt de LOLs van absurdistische sketch comedy terwijl jezelf bewapenen met genoeg History Channel-kwaliteit Fun Facts™ om je klinkt slim de...

Ik kan niet stoppen met kijken naar deze Plasmatv krijgen prachtig geëlektrocuteerd

[youtube]mkvQ9aWM0DE[/youtube] Wil om naar te kijken een dure, gevaarlijk en fascinerend vuurwerk in uw woonkamer? Het is gemakkelijk. Gewoon kopen van een Plasmatv en vervolgens haak het tot 2000 volt. OK dus zul je er niet om dat te doen want je niet ge...

Ik kan niet stoppen met kijken naar deze dansende kat .gif dat lijkt net als Christopher Walken

Ik struikelde over deze echt raar gif van een dansende kat. Het ontzettend hypnotiserende. Ik kan niet. blik. weg. Het is als een soort dansen kat .gif lavalamp of iets. Kortom, als ik kijk naar de kat, alles wat ik kan zien is Christopher Walken in...