Een luieruitslag als geen ander

Hoewel hij mijn vierde is, zijn er een heleboel dingen die ik heb zorgen over toen mijn zoon "Silver" werd geboren. Ik heb zorgen over hoe de geboorte ging om te gaan. Ik heb zorgen over mijn herstel van een c-section. Ik was bezorgd over zijn gezondheid en als een snoer kwestie en nier probleem we in de baarmoeder vonden zou blijken te zijn een probleem na de geboorte. Ik heb nooit zorgen over hoe de zorg voor hem – en zeker had geen zorgen over dingen zoals luiers.

Een grote les die ik heb geleerd als een ouder tot nu toe is het onverwachte verwachten. Net wanneer je denkt dat je weet wat je aan het doen bent – wanneer u begint te voelen als een deskundige – leven gooit u kleine kromme ballen die je gaan hmm. Ik heb verzorgd voor drie eerdere pasgeborenen in mijn leven, alles van koliek en constante spit-tot zuivel gevoeligheden en luier uitslag navigeren. Ik had perfectioneerde de "wijzigen van het glooiende kind luier voordat het wordt overal" en kon gemakkelijk triage de chaos die er gebeurt als u drie hebben kinderen jonger dan 3 jaar.

Ik had niet verwacht dat geen vreemde verrassingen dit keer rond toen we zilver huis, zeker niet met alle dagelijkse taken als slapende bracht (of echt, niet slapen), borstvoeding en diapering. Dus, wanneer zilver ontwikkeld de meest ernstige luieruitslag zou ik ooit gezien – bij niet slechts één week oud-ik was geschokt.

Het brak mijn hart. Ik begreep niet waarom het gebeurde. We waren echt goed aan ervoor te zorgen dat we snel zijn luiers veranderd. We hadden al de producten meestal gebruikt om te voorkomen dat de luier huiduitslag en gaf hem tijd "lucht it out". Ik gezien dat luieruitslag vóór. Ik gezien dat luieruitslag ingewikkeld met gist. Maar ik wist dat dit een ander ding helemaal.

In eerste instantie schuld ik mijn kleine consumptie van chocolade een paar nachten voor. Mijn derde kind, wie ik uitsluitend borstvoeding, was gevoelig voor elke zuivel (caseïne-eiwit) in mijn dieet en ik had gesneden alle caseïne-eiwit uit mijn dieet terwijl ik borstvoeding haar. Ik van plan te doen deze keer, ook it – is niet goed voor mij, de zuivel-, maar ik dacht dat een kleine hoeveelheid chocolade goed voor mij zou zijn. Ik voelde me direct vreselijk dat ik dat had gedaan, dus ik alle zuivel stopte.

Hij vast niet iets na ongeveer een week en zijn uitslag erger. Ik vroeg me af als hij net had zeer gevoelige huid, of als er iets specifiek dat deed dit aan hem. Ik had gevoelige huid als een kind en hoewel we al niet-geparfumeerd luiers en doekjes gebruikten, was het duidelijk niet genoeg.

Het was duidelijk dat zijn uitslag hem dwars zat. Hij zou schreeuwen wanneer hij de luier gebruikt en helemaal door zijn luier verandering schreeuwde. Het was gemakkelijk om te zien, kijken, waarom het hem zo veel pijn veroorzaakt. Het was triest! Terwijl we voor de benoeming van een arts om te vinden wat begeleiding wachtten, we geprobeerd alles thuis om te zien of we elke vorm van verbetering op onze eigen zien konden.

 • We veranderd zijn luier elk uur 1 van 9

  All day beschermt en alle door de nacht, we veranderd zijn luier elk uur om te beperken van eventuele blootstelling aan vocht op zijn huid.

 • Wij Upped Air-Out 2 van 9

  Wij hebben verhoogd de luier-vrije tijd elke dag om te proberen te geven zoveel mogelijk blootstelling lucht.

 • We gebruikten organische 3 van 9

  We gebruikten organische Castilië-zeep plus water voor zijn doekjes en Baden, hoop dat het zou meer zachte op zijn huid.

 • We gebruikten geur-vrije maïszetmeel 4 van 9

  Toen onze andere kinderen waren van baby's en brak uit in een kleine luieruitslag, met behulp van de vlakte, geur-vrije maizena bij elke wijziging van de luier gehanteerd zoals te tovermiddel. We hoopten dat hier ook zou helpen.

 • Gestopt met behulp van alle crèmes 5 van 9

Onze theorie is zijn huid zo droog mogelijk te zijn om te helpen om droog te houden uit de uitslag dus we gestopt met behulp van alle crèmes voor zijn luier veranderingen.

 • We overstapten op doek doekjes 6 van 9

  We begonnen super zachte doek doekjes in plaats van de wegwerp doekjes te gebruiken. Onze hoop was de extra zachtheid, de mogelijkheid het gebruik gewoon water of de biologische zeep, plus kunnend om ervoor te zorgen dat we hem gedroogd goed zou helpen.

 • Ging een luier maat 7 van 9

  Hoewel hij veel beter in de pasgeboren luiers passen, overstapten we hem op een grootte een hoop dat misschien zou er minder luier aan te raken en meer ruimte voor lucht.

 • Baking Soda Thermen 8 van 9

  Wij zijn warme baden baking soda toegevoegd aangezien we op WebMD dat genezing helpen lezen zou als de huid is echt rauw, die zijn.

  Foto credit: Lars Plougmann | Flickr

 • We veranderd zijn luiers 9 van 9

  Onze laatste stap die hebben we geprobeerd veranderde zijn luiers, van degenen die we hield zo veel met onze oudere kinderen tot en met kunststof-vrije, niet-chemische, natuurlijke luiers.

 • $(window).load(function(e) {var sTotal = 9; var sCurrent = 1; $('.flexslider').on ('Klik', '.flex-prev', function {googletag.pubads().refresh(); als (sCurrent > 1) {--sCurrent; cto.track ({'galleryPagename':' een luier uitslag Like No Other: beeld ' + sCurrent});} anders als (sCurrent == 1) {sCurrent = sTotal; cto.track ({'galleryPagename':' een luier uitslag Like No Other: beeld ' + sCurrent});}}) $('.flexslider').on ('Klik', '.flex-next', function {googletag.pubads().refresh(); als (sCurrent == 1 || sCurrent

  Zodra we die laatste stap raken, omschakeling uit de luiers van een populaire naam merk luier aan een natuurlijke luier gemaakt met maïs en geen kunststoffen, was de verbetering dus duidelijk. We hebben zilver voor zijn goed-baby-cheque (op amper 1 maand oud) en werd bevestigd mijn zijn arts dat wat hij had was veel erger dan een typische luieruitslag. Ze zei dat het eruit was het een chemische branden, zelfs na een week van genezing terwijl uit de luiers.

  Ik was echt verbaasd dat de luiers veroorzaakt zo een slechte reactie in mijn kleine man. Ik hetzelfde luier merk en alles gebruikt toen mijn oudere drie kinderen waren van baby's en had geen problemen. Ik hield van de luiers en had geen vraag die we hen gebruiken zouden als zilver werd geboren, maar, als de grote ouderschap les gaat, verwacht het onverwachte. We zijn nog steeds bezig om te genezen van zijn huid, maar ten slotte zien verbetering, in plaats van langzaam kijken erger, is erg geruststellend.

  Gerelateerde Artikelen

  Een hotel als geen ander in Arctic Noorwegen

  Een tocht naar een schip-hotel bevroren in het ijs in het midden van de Arctische afvalstoffen maakt voor de reis van je leven – zoals u lang je voeten warm houden kunt Het is een idee dus eenvoudig, zo mooi, dat je kan niet geloven het dat niet aan voord...

  Agressieve Mantis garnalen ziet kleur als geen ander

  De kleurrijke mantis garnalen staat bekend om krachtige klauwen die prooi met 200 lbs. (91 kg verdoven kunnen) van kracht. Nu nieuwe onderzoek vindt dat deze agressieve schaaldieren raar op een andere manier zijn: ze zien kleur als geen ander dier op...

  Jakob Dylan: 'schrijven van songs is een handel als iets anders'

  Met the Wallflowers deelt Bob Dylans zoon Jakob zijn papa's passie voor songwriting. Hij wordt ook opgepakt zijn chagrijnig wegen Jakob Dylan stengels in de bar van Manhattan Soho Grand Hotel dragen een brede rand hoed gesloopt strak en een paar tinten, w...

  Groot-Brittannië epidemie van particuliere wanhoop maakt dit een economische crisis als geen ander

  Er is geen openbare spektakel te observeren. Maar achter gesloten deuren een dagelijkse ellende vergalt leven Terugkijkend, je kan inkoken het verhaal van de financiële crash tot een straf: de bankiers liep af met de winst, we vast kwam te zitten met hun...

  Prins: een muzikale erfenis als geen ander

  Een eclectisch aanbod van hedendaagse kunstenaars een creatieve verschuldigd aan de paarse van Outkast en Pharrell Daft Punk, Kanye en Mark Ronson Prins de zakenman Prins de stijlicoon Prins de inspiratie Enkele kunstenaars werpen een schaduw over he...

  Unieke kristallen: Hernieuwde paars-roze mineraal Is als geen ander

  Een nieuwe paars-roze mineraal een chemische samenstelling en kristalstructuur in tegenstelling tot alle van de bekende 4000 mineralen is heeft ontdekt op een site van de mijnbouw in West-Australië, onderzoekers verslag. Nu genaamd putnisite, werd he...

  Deze 5-Item ontvangst vat op het leven van een moeder als niets anders

  Zoals we allemaal weten, zegt niets "ouderschap essentials" zoals luiers en wijn. Als u expliciet weergeven dat naast een baby's liefde, Mama's ook hun vino moeten, zegt deze ontvangst buiten een Tesco supermarkt in Engeland gevonden, het allema...

  Het geheime leven van de werknemer van een dakloze outreach: wij zetten met misbruik dat geen andere beroep zou

  Onze klanten leven zijn zo chaotisch, dus verre van 'normaal', dat bedelen of te maken hebben zijn vaak makkelijker opties dan navigeren de aanval cursus die is de verzorgingsstaat Ik ben een outreach-werknemer voor een bekende dakloosheid liefdadigheid....

  Deze kerel wil dragen Oculus voor een maand en leven als iemand anders

  Virtuele werkelijkheid wordt gebruikt voor het vervoer van ons naar andere werelden, maar meestal alleen voor een korte barsten hier en daar. Een Britse kunstenaar is bereid om het te doen voor veel, veel meer. Mark Farid wil leven in een galerie met het...

  David Cameron is aangespoord om holes omhoog, net als een Hollywood-held, geen kwestie wat de kiezers beslist

  Deze verkiezing is het oppervlak glanzend, het beleid zijn tam en de strategieën zijn brute. En Cameron heeft de UK's toekomst om te winnen een tweede overwinning wed Een campagne die nooit een winnaar beloofde is zelf naar een climax gesleept. David Came...

  Een arts weduwe grieves als alle andere. Soms vergeten patiënten dat

  Wanneer een nauwe collega overleed plotseling een jaar geleden, werd ik herinnerd dat artsen gezinnen de pijn en niet veel van de bevrediging van een medische carrière delen Een jaar geleden, op een koude winterochtend, wakker mijn vriend vaag onwel. Om a...

  Hoe veel regen brengt El Niño? "Een Storm na de andere als een transportband"

  NASA klimatoloog Bill Patzert blad geen voor woorden. Hij beschreef al deze winter's El Niño als "too big to fail" en nu heeft hij ons een goede omschrijving van wat te verwachten van het gegeven: 'modderstromen, zware regenval, een storm na de...

  Kerstmis in Las Vegas: een beetje net als alle andere dagen in de hoofdstad van de partij

  Overtollige, verkleden en make-geloven zijn de norm in Vegas en Kerstdag is als ander. Dus pak een margarita en geniet van de Elvis-imitator• Lees over meer ongebruikelijke Kerst in Ethiopië, Japan en Java "Wilde u friet met dat?" Dit was nooit...

  Alan Davies: 'Als een komiek, u willen doen een show die niemand anders kon doen'

  De strip QI-ster en opent omhoog over zijn hoogstpersoonlijke nieuwe show, kleine overwinningen, dat betrekking heeft op seksuele frustratie, gezinsleven en Alzheimer Wat is uw pre Toon routine?Ik ben normaal in het loo! Ik hou van een beetje rustige tijd...