5 griezelig nieuwsverhalen die niet voldoende aandacht krijgen

Ik weet dat leven kan worden taai. Dat is waarom zo nu en dan we hier op getroubleerd willen u eraan herinneren dat het niet zo somber als het lijkt. Ondanks wat het nieuws graag verslag, kan de meeste mensen zijn goed, de wereld een leuke plek, en er zijn tal van gelukkige verhalen die er zijn die niet voldoende dekking krijgen.

Sorry, maar dit is niet een van die momenten.

#5. Kesha Is gedwongen te werken met een Producer die ze beschuldigd van aanranding

Ke$ was ha uw standaard pop zanger. Ze had een paar grote hits en vervolgens ging gewoon soort van weg. Tot nu toe, het verhaal van duizenden pop prinsessen. Niemand leek echt bezorgd over haar zijn gegaan; het is niet net als Beyonce of Adele plotseling vermist uit de charts. Plus was het moeilijk om de zorg te veel over iemand die een dollar teken in haar naam gebruikt.

Maar dan opeens Kesha (ze uiteindelijk laten vallen het dollarteken) terug in het nieuws was, en nu wil ze haar naam te veranderen in de artiest voorheen bekend als Ke$ ha, ik zal haar steunen, vanwege de reden dat ze gestopt met het opnemen. In feite, had ze een contract dat dwong haar om samen te werken met haar beschuldigde verkrachter, producent Dr. Luke.

Waarschijnlijk moet ik duidelijk dat de rechtszaak die ik spreek over is niet over als Dr. Luke haar seksueel geweld, en dat hij nooit is veroordeeld voor een misdaad in die richting. Maar wat is er gebeurd tussen hen, dat was genoeg voor Kesha om het risico van haar carrière door de confrontatie met een man met een veel macht in de industrie en door te weigeren om op te nemen met hem.

Als haar advocaat op gewezen, is de lengte van de gemiddelde carrière van een popster een paarjaren totale. Ga weg voor langere tijd zou muzikale zelfmoord. Maar haar contract haar opgesloten in opname onder Dr. Luke's label, die op zijn beurt was werkzaam voor Sony. Een rechter moest beslissen als ze dat contract breken kon zodat ze uit de buurt van de man die ze beschuldigd van het verkrachten haar en verbaal misbruik maakt van haar kon opnemen.

Omdat dit artikel niet is getiteld "5 gelukkige en vrolijke dingen gebeuren In het nieuws (en ook sommige Puppies)," u waarschijnlijk weet waar dit heen gaat. De rechter besloot dat een zakelijk contract belangrijker was dat Kesha comfortabel gevoel op haar werkplek. Sindsdien hebben talrijke beroemde zangeressen die hebben gewerkt met Dr. Luke zeer zorgvuldig geformuleerde verklaringen over hoe hij zou niet de mooiste man gemaakt.

En als je nog niet zeker die naar de andere kant met, Dr. Luke's zus gaf een exclusief aan de Daily Mail belijden van zijn onschuld. Ik denk dat vrijwel it up bedragen.

#4. Hotel beschermheer opgenomen Erin Andrews wijzigen

Wat als ik je vertelde dat getroubleerd hadden sommige cutting-edge technologie, en dat we hebben overgenomen van uw webcam en zijn opname u voor de laatste vier en een halve minuut. Heb je gedaan om het even wat pijnlijk? Pakte je neus? Misschien bent u naakt. Zelfs als u volledig gekleed bent wilt je waarschijnlijk niet dat om online beelden.

Wanneer je alleen in uw huis, moet u zich veilig dat mensen zijn niet kijken naar je voelen. En hotels zijn gewoon een thuis weg van huis. Maar dingen misgegaan drastisch voor sportscaster Erin Andrews toen twee verschillende hotels die ze logeerde bij gaf voldoende informatie om haar stalker dat hij kon huren de kamers naast haar en veranderen de kijkgaten zodat hij haar wijzigen opnemen kon. Vervolgens zette hij dat beelden online, waar ging het virale. Dit was terug in 2009, wanneer gaan virale op het internet gewoonlijk Digg en/of een werkelijke computervirus betrokken. Dus het was geen big deal.

Gelukkig, de peeping Tom werd veroordeeld tot twee en een half jaar in de gevangenis. En na een rechtszaak tegen de hotels, Andrews kreeg 55 miljoen dollar (hoewel ze geregeld gewoon met hen voor een onbekend bedrag). Maar net als de Fappening of die tijd je moeder je zevende-basisschool foto op Facebook zetten bleek, niets op het internet ooit weg gaat.

Dus terwijl Andrews waarschijnlijk een huis in elke stad die ze nodig heeft koopt kunnen voor een verblijf in van nu af aan met het geld won ze uit het pak, gaat ze nooit kunnen krijgen haar privacy volledig terug. En u zult waarschijnlijk nooit verblijf in een hotel zonder het kijkgat opnieuw te controleren.

#3. Peyton Manning toonde zijn ongewenste tot een Trainer, geruïneerd haar carrière

Iedereen die sport heeft gespeeld weet dat kleedkamers kan krijgen een beetje speels, wat met de sterke mannen samen douchen en uitlijnen van handdoeken en... dat IS wat er gebeurt, recht? Deze fantasie niet verpesten voor mij.

Maar zelfs atleten weten waar de lijn is, en terug in 1996 Peyton Manning gekruist het big time.

Hij was een student aan de Universiteit van Tennessee op het moment, en een trainer genaamd Jamie Ann Naughright was het onderzoeken van zijn voet. In de loop van dit onderzoek begon hij met het stellen van haar persoonlijke vragen, en schijnbaar probeert om haar uit te vragen. Wanneer ze hem afgewezen, hij trok zijn broek omlaag en drukte zijn testikels en de blote kont op haar gezicht. Vervolgens zat hij op haar. Nu, ik wellicht niet een graad in Kinesiologie, maar ik denk niet dat dat is nodig om erachter te komen wat er mis met iemands mond is.

Aangezien hogescholen altijd serieus aanranding beschuldigingen richting ster quarterbacks, verloor Manning de straf zijn voorrecht om te eten in de eetzaal van de speler en moetend uitvoeren om 6 uur voor twee hele weken!

Dus waarom ben ik opvoeding van iets die, terwijl verschrikkelijk, gebeurd 20 jaar geleden? Omdat voor Naughright, de ervaring ging nooit weg. Ik bedoel niet alleen heeft ze ermee leven met de rest van haar leven; Ik bedoel het houdt krijgen opgevoed, en ze lijdt aan het. Eerst bemannen vermeldde het in zijn autobiografie van 2000, en ze opgeroepen hem voor belastering van karakter over dat boek in 2003 na het veroorzaakt haar haar nieuwe baan te verliezen. Daarna vervolgde ze hem opnieuw in 2005 voor het schenden van de voorwaarden van hun overeenkomst door erover te praten in een documentaire. En elke keer als hij maakte het aan de Super Bowl, iemand zou sleept het omhoog opnieuw. Pas in februari het was terug in het nieuws, toen iemand op ESPN daadwerkelijk hun handen op de opmerkingen gemaakt door degene die haar oproep vond in een aanranding-center direct na gebeurde het. Dat moet het bemoedigend om te lezen voor iemand die al lastiggevallen.

#2. Een voetballer veroordeeld voor seksuele activiteit met een kind Is nog steeds speelbaar In

Als u een van de miljoenen mensen die gekocht, is er een kans die u waarschijnlijk sommige klachten hebben over het. Ondanks het zijn één van de Top 10 best verkochte video spelen van 2015 en een kritische darling, spelers zijn geen enorme fans van het spel in het algemeen. Maar er één kwestie die je waarschijnlijk nog niet wist is over: bij het samenstellen van uw team, u heel goed een veroordeelde ontuchtpleger kan selecteren.

Hoewel hij niet een huishouden naam, is Adam Johnson een Britse voetbal-ster die speelde voor teams zoals Manchester City en Sunderland en scoorde twee goals in zijn 12 wedstrijden voor Engeland. Hij werd ook onlangs veroordeeld voor het verzorgen van een kind en de seksuele activiteit met een kind.

"Grooming" betekent niet dat ze gossiped terwijl hij haar haren gevlochten. Het is de term voor bij volwassenen hun positie van macht en gezag gebruiken langzaam om kinderen te maken voelen, dus tegen de tijd dat ze proberen te seks dingen met hen hun hoede omlaag is. En dat is net wat dan-28-jarige Johnson geprobeerd te doen met een 15-jarige meisje (overigens, terwijl zijn werkelijke, aangepast aan de leeftijd vriendin was zwanger van zijn kind, alsof u behoefte aan een andere reden om te denken was hij een kruip).

Het begon, als vreselijke dingen zo vaak, via sociale media doen. Toen hij haar ontmoette en ondertekend sommige Sunderland-shirts. De volgende keer dat ze samen, hij toegegeven, ze opgesteld, maar hij ontkent haar beschuldiging dat ze verloofd in orale seks en andere wettelijke rapey activiteit. Welke mate het kreeg, was het bruto en, nog belangrijker, illegale.

Zodra de autoriteiten ontdekt, wordt het arme meisje leven echt naar de hel ging. Omdat Johnson dat zijn onschuld en voetbal fans zijn niet precies bekend om hun nuchterheid bijgehouden, ze werd aangevallen een slet en een leugenaar en vernietiging van zijn carrière--alle normale dingen vrouwen die meestal komen hoor, maar dit keer gericht op een onschuldige tiener. Begrijpelijk, haar schoolwerk leed en ze vertrouwen verloren. Gelukkig, Justitie werd gedaan toen Johnson werd veroordeeld en veroordeeld tot zes jaar in de gevangenis.

Dit was een enorm probleem voor, aangezien kinderverkrachters zelden goed voor het bedrijfsleven zijn. Terwijl EA geprobeerd te doen een "team update" om zich te ontdoen van Johnson, het werkte niet voor alle exemplaren, dus er zijn nog steeds duizenden mensen daar onbewust schoppen rond een virtuele voetbal als een veroordeelde zedendelinquent.

#1. Abercrombie van CEO Micromanaged personeel voor de naar verluidt ontploffing hen voor te oud

We hebben u verteld voordat hoe de (nu ex-) CEO van Abercrombie & Fitch, Michael Jeffries, was zo douchey als de klanten dat hij hoopte om aan te trekken. Hij verklaard openlijk dat zijn bedrijf had een "geen fatties en geen uggos" beleid (qua alleen iets mooier), vinden geen ironie in het feit dat hij lijkt op dit:

Maar deze kerel's haat van mensen die hij minder geacht-dan-perfecte verlengd dus veel verder dan degenen die droeg de kleren van zijn winkel. Tijdens zijn ambtsperiode als hoofd van het bedrijf, hij ook micromanaged de blikken van elk lid van zijn persoonlijke medewerkers, evenals degenen die werkte op het zakelijke vlak.

Dit was niet uw standaard gids voor werkplek kledij. Dit was een 40-pagina handleiding die de acteurs en modellen moest volgen elk woord van. (Om duidelijk te zijn, dat is acteurs en modellen die hij ingehuurd om personeel, niet aan ster in advertentiecampagnes of reclame voor het merk. Vergeten Hollywood; Als je warm kon genoeg je schoon deze kerel WC!) Het gedetailleerd hoe ze moesten gedragen en de kleren en Keulen moesten dragen. Sommige van de vreemder bits opgenomen om ervoor te zorgen de kragen van hun polo shirts werden geknald op alle tijden, dragen flip-flops in alle weersomstandigheden en nooit zetten een vacht als het boven de 50 graden of mutsen en handschoenen boven 40 was. Voor onze Celsius-liefhebbende vrienden, wordt die verdomd in de buurt van steeds dicht bij invriezen. En lest u denkt dat Disney was het enige bedrijf met rare regels over werknemers ondergoed dat, Abercrombie van mannelijke personeel moest dragen uitsluitend bokser-memoranda.

Dit alles kwam aan het licht toen een van het cabinepersoneel werd ontslagen en aangeklaagde, zeggen het was te wijten aan leeftijdsdiscriminatie. Dat klopt; Blijkbaar was het niet genoeg voor Jeffries zich te omgeven met mooie, goed geklede (in zijn gedachten, anyways) mensen te allen tijde. Hij vermoedelijk wilde stoppen met een herinnering aan de langzame opmars van tijd, waarbij hem steeds dichter bij de dood. God verhoede van de man hebben serveert u pinda's op 35.000 voet een paar rimpels die je aan je eigen sterfelijkheid herinneren.

Toch was overwegen dat het bemanningslid zou hebben gehad om voortdurend luisteren naar het zelfde lied door Phil Collins tijdens opstijgen en landen, ontslagen waarschijnlijk de moeite waard.

BEGRAFENISSEN TO DIE FOR,

Gerelateerde Artikelen

5 films die niet voldoende krediet krijgen voor zijn Tearjerkers

Toen ik een kleine jongen was, gebruikte ik om plezier van mijn vader voor huilen bij films. Dat deed mijn moeder. Het was gewoon te gemakkelijk te zijn knoppen duwen. Ik herinner me een grote golf van waterdamp die afkomstig zijn van zijn stoel tijdens h...

3 moderne satirici geschroefd door mensen die niet de grap krijgen

Ik heb het grootste deel van mijn leven liefdevolle satire en haat mensen die het niet begrijpen. Het was dat liefde en haat die mij om te schrijven van de twee voorafgaande kolommen inspireerde over ten onrechte aangevallen satirici. Maar ik ben terug te...

A brief aan... mijn vrouw, die niet een baan krijgen, terwijl ik werk me dood

De brief die u altijd al wilde schrijven Ik herinner me de sensatie van de eerste komst op de stand van de school van de wet. Je was stralend in een zee van dour, zenuwachtig gezichten. Het werd al snel duidelijk dat u vriendelijk, down-to-earth, boeiende...

7 griezelig planten die niet zou moeten bestaan (deel 2)

Oh god, het eindelijk gebeurd: U per ongeluk struikelde buiten. Dit is waar de natuur houdt alle angstaanjagende slangen, spinnen, en spin-slangen die wij heb verteld u over jarenlang. Snel, rondkijken: ziet u alle dieren? Zo ja, uitsluitend stormloop. In...

10 griezelig planten die niet zou moeten bestaan

We besteden veel tijd hier op gebarsten wijzen van de verschrikkingen van de natuur die glijden op het land en het slingeren door de zee. Maar blijven onder de radar in natuur landschap van nachtmerries is het gedraaide Carnaval van dingen die uit de gron...

5 griezelig toevalligheden, die je zult niet geloven er werkelijk is gebeurd

Het rationele deel van onze hersenen vertelt ons dat er niets vreemd over toevalligheden is; Wanneer u beschikt over alle van de menselijke geschiedenis om mee te werken, you gonna vinden sommige spooky "Wat zijn de kansen?" situaties. Maar zoal...

6 krankzinnig stereotypen die films kunnen niet lijken te krijgen Over

Eerder hebben we gesproken over hoe sommige negatieve stereotypen uit het verleden zijn, een of andere manier, nog steeds in de hedendaagse films, en zelfs in de recente video games weergegeven. Maar die onze grootvaders vooroordelen, alleen in een modern...

6 dingen die onze kinderen gewoon krijgen niet

Dit artikel is voor mijn drie kinderen. Ze zullen zeer binnenkort, beginnen zien de wereld door de ogen van het volwassen, en een heleboel dingen over mijn generatie wil gewoon geen zin voor hen. Ik ga proberen uit te leggen wat van het, zodat ze niet een...

5 must-Haves voor nieuwe moeders die niet krijgen veel uit

Het is al bijna vier jaar geleden ik officieel in het moederschap club opgenomen werd. Zijn er sommige hobbelige wegen, maar het is ook zo veel leuker dan ik dacht dat het zou zijn geweest. Echter, het een ding dat ik had niet verwacht te wijzigen was mij...

5 vooroordelen die videospelletjes kan niet lijken te krijgen Over

Wij al eerder heb gezegd dat de films nog steeds om onverklaarbare redenen rond vooroordelen waarvan we dachten dat we decennia geleden was ontgroeid draaien, maar die ten minste kan worden toegeschreven aan de leeftijd van het medium. Films kwamen in hun...

Wat te krijgen van de peuter die niets heeft: deze 10 Awesomely fundamentele speelgoed

Je zou waarschijnlijk denken dat ik gek waren als ik je verteld mijn 15 maanden oude dochter Peony naast geen speelgoed heeft. Het droevige ding is, ik ben niet. De meeste van de speelgoed die haar oudere zus Petunia had op zijn leeftijd waren hand-me-dow...

5 regels van Video Game kopen die niet bestond een decennium geleden

Het kopen van video games is een vaardigheid. Minstens, is het nu. Toen ik een kind was, had u één methode: kwijlen terwijl staren door het raam van een GameStop totdat uw mom vertelde u om te stoppen met het likken van het glas. Dan heb je vier wijd weg...

6 onaangename advertenties die niet eens proberen om hun producten te verkopen

Er zijn een heleboel vervelende advertentiecampagnes daar die wij allen houden van te klagen. Sommige mensen gaan in een Hulk-achtige woede wanneer ze horen dat de vijf Dollar Footlong lied, of toepassen van een stoel direct op het voorhoofd wilt van wie...

HTC One M9 Review: Een geweldige telefoon die niet bijhouden

Iedereen houdt van een underdog. Ze zijn nieuw, spannend, en verwachtingen van streek. In 2013, de HTC One M7 bracht die ongelooflijke storend energie naar smartphones, en van het volgende jaar M8 liep hals en nek met het beste wat die je kon kopen. Vanda...